Podcast om æstetiske læreprocesser!

Åben dør ved Campus Notodden skaber et indblik i vores undervisning, forskning og kunstnerisk udviklingsarbejde i æstetiske fag. ForEst – forskergruppe for estetiske læreprosesser, præsenterer et mangefold af perspektiver gennem de fagspecifikke optiker og projekter. I forbindelse med Åben dør 2019 ønsker vi at præsentere vores podcast – PodEst. Første episode er ude – den handler om hvad æstetiske læreprocesser kan være. Samtalen ledes av Tone Cronblad Krosshus. I studio: Elisabeth Hovde Johannesen (norsk), Kirsten Linnea Kruse (norsk), Karete Roksvåg (forming), Gry Uhlin-Engstu (Kunst og håndverk), Ingvild Margrethe Birkeland (drama).

Podcast finder du her!

Næste episode vil være tilgængelig allerede på torsdag 21 marts. Tre studenter fra Børnehavelærer-uddannelsen ved Campus Notodden snakker om deres oplevelse som deltagere i æstetiske lærerprocesser i teknologirige omgivelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *