Inventar av Ånond Versto

Første dag av Åpen dør arrangementet på USN Notodden vart berika med åpninga av utstillinga Inventar, av Ånond Versto. Omkransa av eit nysgjerrig publikum fortalte Versto om alle verka som er utstilt og viste fram eit morosamt utvalg av apparat som er ein del av det omreisande Polygrafiske laboratoriet hans. Utstillinga tek utgangspunkt i korleis ein kan bruke kreftene i omgivnadane til å skape unike teikningar. Vind, gravitasjon, hjarteslag og song var eit par av desse. Versto underhaldte publikum med å demonstrere alle dei ulike apparata og førte an gjennom ein opplevelse på grensa mellom kunst og vitskap.

Studier ved Institutt for estetiske fag finner du her:

https://www.usn.no/studier/finn-studier/kunst-design-og-musikk/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *