Master i design, kunst og håndverk

Master i design, kunst og håndverk
Med master i design, kunst og håndverk kan du være med å gjøre kunst og håndverk til et enda bedre fag! Her får du gå i dybden og undersøke kunst og håndverk som forskningsområde. Du vil veksle mellom teori og praktisk arbeid – og får muligheten til å oppdage nye sider ved kunst og håndverk som kanskje ingen før deg har dokumentert. Høgskolen i Sørøst-Norge ved campus Notodden har 43 års erfaring med hovedfag/master og nå er ledende i organiseringen av masterstudiet som et nettbasert tilbud gjennom 11 års erfaring! Her presenterer vi sammenfatning av masteroppgaver 2017. I dette nummeret viser vi også en estetisk skapende prosjekt som er et emne i den generelle delen av masterstudiet!

Info om studiet: https://www.usn.no/studier/finn-studier/kunst-design-og-musikk/master-i-design-kunst-og-handverk/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *