The Art Pedagouge is Present

The Art Pedagogue is Present stiller til skue kunstpedagogikken og tar utgangspunkt i rommets, tidens, tingenes og menneskenes performativitet gjennom handling og samtale og utforsker kunnskapsprosesser. 

The Art Pedagogue is Present er del tre i den tenkte performance-triologien KODeT – Kunstens Områder og Dens Tilstedeværelse. 

Mandag 27.05. kl. 9.15 – Fredag 31.05. kl. 15.30 Foajégalleri, Campus Notodden

Performancen kan både forstås, erfares, betragtes og deltages i. Du bestemmer. I det kunstpedagogiske feltet er kunnskap om kunst, danning og vitenskap sentralt. En kunstpedagog må ha teoretisk og praktisk kunnskap om kunstnerisk uttrykksformer, kunne skape kunstneriske praksiser og forstå utvikling av kunnskap om dette. The Art pedagouge is Present ønsker å skape en møteplass for utforskning.

VELKOMMEN!

Foto: Joanna Magierecka

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *